En aquesta línea, l’Ajuntament ha ordenat una discoteca de la zona que avanci dues hores el seu horari de tancament, de les 6 a les 4 hores de la matinada.
L’Ajuntament ha decidit reforçar les mesures per garantir la convivència i la seguretat en la zona de la platja en relació a l’oci nocturn. Per aquesta raó, s’incrementa la presència policial, tant de Policia Local i Mossos d’Esquadra, els caps de setmana, i també es reforcen els serveis de neteja. La decisió del govern municipal dóna resposta a les preocupacions veïnals en relació als incidents que succeeixen les nits, bàsicament del cap de setmana, i algunes actituds incíviques, com ara la pràctica del “botellón”, o els danys a efectuats vehicles i mobiliari urbà.

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament ha ordenat a una discoteca de la zona que avanci dues hores el seu horari de tancament, de les 6 a les 4 hores de la matinada, davant dels reiterats incidents que s’han produït en els últims mesos en aquesta franja horària, tant en l’interior com l’exterior de l’establiment. Es tracta d’una mesura cautelar per tal de vetllar per la convivència i la seguretat ciutadana fins que s’adoptin les mesures definitives.

Des del passat mes d’agost s’han succeit diversos incidents que han motivat la presència de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra a la discoteca, com ara baralles i agressions. Aquests incidents van motivar l’obertura de diligències i expedients. Aquesta situació continuada es va debatre en l’última reunió de la Junta de Seguretat Local, de la qual formen part tots els cossos de seguretat (Policia Local, Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i Guàrdia Civil) i les administracions implicades (Ajuntament, la Generalitat i la Subdelegació del govern central a Barcelona). En aquesta reunió es va resoldre la necessitat d’emprendre mesures destinades a garantir la convivència.

La decisió de l’Ajuntament en base a l’informe dels serveis jurídics municipals es fonamenta en la Llei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives i de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques.