Una delegació de l’equip de govern municipal encapçalada per l’alcaldessa Maria Miranda va visitar la zona amb la iniciativa “L’alcaldessa als barris”, espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen

Una delegació de l’equip de govern municipal encapçalada per l’alcaldessa Maria Miranda (PSC) va visitar el passat dimecres 26 d’octubre Lluminetes La Pineda amb la iniciativa “L’alcaldessa als barris”, un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen.

Problemes relacionats amb l’incivisme i la situació de les voreres als barris van ser les principals preocupacions expressades per veïns i comerciants dels barris.

L’alcaldessa Maria Miranda (PSC) va explicar que “ens han comentat temes relacionats amb l’incivisme a tota la zona del Passeig Marítim, sobretot per l’ús extensiu que té aquesta zona.”

Miranda va afegir que “hem estat revisant diferents zones molt concretes de voreres, que tenen molts anys, en un barri on tenen un ús molt intensiu i que tenen deficiències que, ens hem compromès amb els comerciants, per reparar-les.”

L’alcaldessa també va fer esment a la remodelació de l’Avinguda dels Banys, cada cop més a prop de la seva finalització i que va posar com exemple d’un “passeig agradable cap al mar i una zona totalment renovada.”

Com és habitual, per tal de recollir de primera mà les impressions de les veïnes i veïns el barri, la jornada va incloure, entre d’altres reunions, un “Cafè amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, i alguns membres del govern municipal, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri. 

En aquesta ocasió, la jornada també va incloure un passeig per diversos comerços del barri i dues reunions amb els representant de l’AVV La Pineda i amb els de l’AVV Lluminetes.

La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.